News
New album GREEN will be released august 29th.

It will be possible to buy the music on the Itunes-website.

It will also be possible to buy the cd directly on this website.
More information to follow.

You can also visit Kim on MySpace.


Koncert
6-3-2010

Kim Skovbye og Helen Davies spiller koncert i Farum Kulturhus." Med Harpen på Eventyr " - Frederiksværk hovedbibliotek.
6-11-10, kl. 11.00

Storytelling og Harpespil for børn i alderen 3-8 år.Harpens akvareller !
28-10-2013, kl. 15.30

Louisiana har udstillingen ” Barnet i kunstneren – kunstneren i barnet”. Børnehuset har masser af dejlige børn og Kim Skovbye i skønt samspil med Harpe.
Vil du opleve anderledes kunst i børnehøjde – så afholder vi fernisering d. 28.10.2013 kl. 15.30 i Bibliografen Bagsværd.
Kunstnere er ikke pædagoger, og pædagoger er ikke altid kunstnere. Derfor er Kim Skovbye ansat i børnehuset som kulturmedarbejder. Kim har de sidste mange år undervist børn og voksne i musik, drama og kultur. Som artist, ”Storyteller” og komponist har han udgivet 20 albums med Harpen som sit hovedinstrument. Harpen har en ”no stress” effekt og er rigtig god til afslapning for børn og voksne.
Børn skal opleve kunst som en kvalitet i hverdagen. Kunst og pædagogik er en spændende konstellation som er med til at skabe nærvær, glæde og give gode kulturelle oplevelser i dagligdagen for børn og voksne. Børn skal have mulighed for og have redskaber til at udvikle fantasi og kreativitet som de kan bruge til at udtrykke sig selv.
Derfor udstiller vi for 3 gang vores resultat af projektet ” Harpens akvareller”. Alle børn i alderen 2 1/2-6 år maler. Børnene deles i grupper og i fred og ro lytter de til Harpens toner, først i dur, senere i mol. Dette resulterer i to slags billeder, de lyse i dur og de lidt mørkere i mol.
Det er en spændende opgave i samspil med børnene, at udvikle en anderledes børne-kunst-kultur som vi har glæde af og brug for i vores institutioner. Børnene har været aktive deltager i projektet, de har haft nemt ved at koncentrere sig og udtrykke sig i selskab med Kim og Harpen.
Så kom og se og lyt til vores akvareller ved ferniseringen d. 28.10.2013 kl. 15.30, i Bibliografen i Bagsværd, hvor I kan møde Kim Skovbye, de dejlige børn og personale fra børnehaven Børnehuset.Koncert for Keltisk Harpe.
25-10-2012, kl. 17.00

I anledning af "Spil dansk" dagen ,spiller Kim en "Skumrings koncert" i Bibliografen ,Bagsværd,København.
Kim vil spille materiale fra sin Tolkien CD " There and back again",inspireret af bogen " The Hobbit",og fortælle om sit forhold til Tolkien familien i Oxford.Koncert: Helen Davies - Kim Skovbye .Århus .Musikhuset.
23-11-o8
Harpen på Eventyr
22-11-2011, kl. 18-19

Oplev den gamle grønlandske legende "Havets Moder", fortalt og sat i musik af Kim Skovbye.
Børn fra 4-10 år.

BØRNEKULTURHUS AMA’R
Øresundsvej 6
2300 København S
Telefon: 32843211

http://kubik.kk.dk/bornekulturhus-amar22-10-2011, kl. 14.00

Kom og lyt til Æsops Fabler sat i musik og farver af Kim ,og billed
kunstneren Søs Brysch.

Arrangementet finder sted i Bibliografen ,Bagsværd .

Deltagere , for voksne og børn over 6 år.Koncert ; Vesterbro festival
21/8-10, kl. 12.00

New North .Peter Brander og Kim Skovbye spiller materiale fra deres sidste album " From The Heart " , og enkelte klassikere fra tidligere North albums.
En sjælden koncert for gamle The North fans.Reception og koncert med The North.Zebu teatret. Amager kulturpunkt.
17-10-13, kl. 17.00

Bandet, der har fået et så fint prædikat som "Danmarks Pink Floyd", udgiver 14. oktober deres andet album, som har fået titlen "Illusions". The North giver lyd fra sig efter en albumpause på hele 14 år. Siden bandets selvbetitlede debutalbum i forrige årtusinde har medlemmerne i The North, Peter Brander, Kim Skovbye og Klaus Schønning, fortrinsvis brugt tid på deres respektive solokarrierer.

The North er med deres storladne og særegne symfoniske rock ikke hverdagskost på den danske musikscene, og debutalbummet blev solgt i mere end 20.000 eksemplarer. Bandet spillede også en del koncerter i tiden efter debuten og var blandt andet med til at indvie Øresundsbroen i 2000. Siden hen er det kun blevet til få optrædener, blandt andet i Amager Bio med legendariske Procol Harum.

"Illusions" udkommer på Target Records og indeholder ni sange, hvor flere af dem er næsten ti minutter lange. Dermed bliver der rig mulighed for fordybelse på albummet, som viderebringer bandets musikalske signaturer fra det 13 år gamle debutalbum. Klaus Schønning er dog ikke længere officielt medlem og er derfor ikke med på billedet ovenfor, men han medvirker dog på albummet som studiemusiker på adskillige numre.Koncert i Tyskland.
16/7-10

Kim Skovbye spiller koncert på Tolkien festival ,Bad Hersfeld,Tyskland.

Det er nu 13 år siden at Kim spillede koncerter i Oxford ,England, for det engelske Tolkien society. Kim spiller materiale fra hans første Tolkien albun " There and back again" ,som bliver genudsendt af Fønix musik i August.Genudgivelse af " The Tolkien Collection " - januar 2013
15-04-2013
Koncert.
15/8 -10, kl. 19.30

Helen Davies og Kim Skovbye .
Bestedhave - Ringsted.dr.Hermann’s medicine Show. Christianskirken,Kbh.
14-7-2012, kl. 16.00

Lørd. d. 14. juli
Krølle Eriks Blues Band m. Hermann og Balder Brüsch, Willy Jønsson, Søren Berlev, Kim Skovbye, Kim Murphy, Kira og Paw Skovbye .

En rigtig swingende christianshavner eftermiddag med Krølle Erik og Hermann Brüsch, Wili Jønsson, Søren Berlev, Kim Skovbye, Kim Murphy, Kira Skovbye, Paw Skovbye og Balder Brüsch.

I april 2012 udkom Hermann Brüschs seneste CD ” Flyve På En Tone”. CD’en er blevet til i Media Sound Studios på Amager, hvor gamle og nye musikalske venner til Hermann sammen har indspillet nye versioner af nogle af hans bedste sange.Kim har produceret cd’en.
Koncert !
14-2-2010, kl. 14.00

Kim Skovbye og Helen Davies spiller koncert på Gladsaxe Hovedbibliotek ,hvor de præsenterer deres nye CD " A fair Meadow"Kunst på film - Harpens portrætter.
13-10-2010, kl. 19.00

En aften om portrætmaleren Kirsten Kjær.Filmen om hendes liv som kunstner " En hjertes vagabond " vil blive præsenteret af maleren Søs Brysch ,og Kim er inviteret som gæst for at spille portrætter fra fra sit eget musik galleri.
Arrangementet finder sted i Bibliografen,Bagsværd.Med Harpen på eventyr. Arbejdermuseet,København.
13-04-2012, kl. kl.13

Et arrangement for børn i alle aldre.Lyt til Æsops forunderlige fabler,og syng dig glad med det "Det eventyrlige strengeorkester" ,som ved denne lejlighed består af Kim,Kira og Paw skovbye.Premiere koncert
12-12-2012, kl. 18.00

Kim vil spille til Premieren på " The Hobbit ",hvor han vil spille materiale fra albummet "There and back again".

Bibliografen,Bagsværd.11-02-2012, kl. 11.30

Mød Æsop og hans forunderlige fabler i en performance sat i musik og billeder Kim og Søs Brysch.
Kim Spiller harpe og fortæller ,Søs Brysch maler på det store lærred.

Farum Kulturhus ,i cafe’en.Æsops Fabler . Værløse bibliotek.
09-03-2013, kl. 11.00

Fabler, maleri og harpemusik
Lørdag 9.marts kl.11-13 Værløse Bibliotek

Søs Brysch og Kim Skovbye har skabt en unik forestilling med et udvalg af Æsops fabler. Kim Skovbye fortæller og spiller harpe, og Søs Brysch maler med inspiration fra fablerne på stort lærred. Undervejs kan publikum inddrages (også børn) og male sammen med Søs Brysch.

Det foregår i voksenudlånet og der er gratis adgang.Mini Harpe koncert på Galleri Castens.
08-12-2012, kl. 14.00

Tolkien event med elversmykker og harpespil .Kim har 21 udgivelser bag sig, fortrinsvist indenfor keltisk og new age musik. Ikke mindst har han, sanktioneret af Tolkiens efterkommere, skabt musik inspireret af " The Hobbit ".

Denne eftermiddag vil han give en lille
koncert indenfor de eventyrlige rammer af Galleri Castens, hvor musikken på smukkeste vis vil supplere de romantiske art nouveau smykker, som bliver skabt og solgt her.

Karin Castens har i anledning af koncerten udviklet en lille kollektion af smykker inspireret af Kims harpemusik.

Lyt til "Mithril", komponeret specielt til galleriet på www.gallericastens.dk .Nyt Album.
05-01-2009

" FROM THE HEART" , er titlen på det nye album med Kim Skovbye og hans gamle kollega i The North , guitaristen Peter Brander.
Albummet er på gaden d.1/2 - 09 , CD’en kan også bestilles på Fønixmusik.dk

Green will be released august 29th
Green will be released august 29th